http://bit.ly/32uBfSg

Bestel uw abonnement!

Bestel vanaf 26 februari 2020 10:00 uur uw abonnement(en) voor het 34ste seizoen door in te loggen op uw Concertgebouw account

Blader hier door de brochure van het seizoen 2020-2021

Bestel uw serie vanaf 26 februari

Verlengen

Heeft u een A-, B- of C-abonnement op de serie Meesterpianisten en wilt u volgend seizoen wederom genieten van de beste pianisten ter wereld?  Verleng uw abonnement dan per 26 februari 2020 eenvoudig online met uw Concertgebouw accountgegevens.

De eenvoudigste manier om dit te doen is online. via de site van het Koninklijk Concertgebouw  U kunt ook bellen met de Concertgebouw Serielijn: +31 (0)20-671 83 45.

Ook bij uw verlenging bestelt u met een korting tot 25% kaarten voor het Extra Concert (max. 2 kaarten per abonnement).

verleng uw serie

Upgraden

Vul uw B- of C-serie aan tot een hele serie en geniet de voordelen van een A-abonnement: 25% korting t.o.v. losse kaartprijzen én 15% korting op kaarten voor het Extra Concert.

Upgraden kan op 2 manieren:

  1. Verleng uw huidige B- of C- abonnement (en behoud uw huidige stoelen voor deze halve serie) en plaats voordat u afrekent de andere halve Serie (C of B) in uw winkelmandje. De prijs van twee halve series wordt automatisch aangepast aan die voor een hele Serie A.
  2. Als u uw huidige stoelen niet wilt behouden, dan kunt u ook een volledig nieuwe Serie A op nieuwe plaatsen bestellen (verleng uw huidige halve serie in dat geval niet; let op: uw huidige plaatsen zullen dan komen te vervallen).