Helaas moeten wij u berichten dat MURRAY PERAHIA door gezondheidsproblemen niet in staat zal zijn om zijn geplande recital in de serie Meesterpianisten op zondag 10 juni a.s. te geven.

Eerder deze lente annuleerde Perahia zijn tournee in Japan en later ook zijn Amerikaanse tournee om zoveel mogelijk tijd te creëren voor zijn herstel. Wij hadden – in nauw contact met hem – nog steeds de hoop dat de problemen tijdig zouden zijn verholpen met oog op zijn Europese tournee in mei en juni. Helaas heeft Perahia toch moeten besluiten ook deze gehele tournee, waaronder zijn optreden in Amsterdam, te annuleren om er zeker van te zijn dat zijn ingezette herstel optimaal kan worden voortgezet.

Deze afzegging is natuurlijk in de eerste plaats een grote teleurstelling voor Murray Perahia zelf, maar hij kijkt nu al zeer uit naar zijn terugkeer in de serie Meesterpianisten. En zoals altijd met concerten waar u en wijzelf naar uitkijken, zal het ook voor u een vervelende mededeling zijn.

Maar, wij zijn verheugd dat wij dit vervelende nieuws gepaard kunnen laten gaan met goed nieuws. Wij hebben afgelopen week zeer ons best gedaan om Perahia op een hoogwaardige wijze te vervangen, zoals u van ons mag verwachten. En dit is gelukt!

Niemand minder dan ARCADI VOLODOS zal zijn plaats innemen en u meenemen in zijn unieke klankwereld bij de uitvoering van Schuberts laatste twee monumentale sonates.

En zo wordt de serie Meesterpianisten 2017-2018 – na Grigory Sokolov jl zondag – in juni achtereenvolgens door twee andere Russische grootmeesters, Arcadi Volodos en Evgeny Kissin afgesloten.

Wij zijn enorm blij en dankbaar dat Volodos op deze korte termijn met dit magistrale programma een groots alternatief kan bieden voor het concert van Perahia en hopen natuurlijk dat u deze dankbaarheid met ons deelt.

TICKETS ARCADI VOLODOS 10 JUNI