CONCERTEN GEANNULEERD IN VERBAND MET CORONAVIRUS

 

Geachte pianoliefhebber,

Recentelijk zijn alle concerten in het Concertgebouw, waaronder dus ook die van de serie Meesterpianisten, zijn tot en met 1 september 2020 helaas geannuleerd.

Gezien deze zeer uitzonderlijke situatie zijn wij pas in een later stadium in staat meer te vertellen over de afwikkeling van alle gekochte concertkaarten. Vanwege de grote impact van deze ontwikkelingen op onze organisatie verzoeken wij u geen contact met ons op te nemen. Wij vragen uw begrip voor deze situatie. Vanzelfsprekend informeren wij u, als onze gewaardeerde abonnees en kaartkopers, zodra wij meer weten over de concerten waarvoor een nieuwe datum is gevonden. Actuele informatie over de afhandeling en vouchers vindt u op de website van Het Concertgebouw .

GEWIJZIGDE INFORMATIE VOOR ABONNEES

Indien u gebruik maakt van de Concertgebouwserielijn en vragen heeft over verlenging van uw huidige abonnement, kan ik u het volgende mededelen:  de ConcertgebouwSerielijn (020-3059977) is op dit moment niet bemand vanwege de situatie rond de Corona maatregelen; u hoort een boodschap met informatie over de bestelwijze.

MEESTERPIANISTEN ONLINE

Deze tijd vraagt om creativiteit van velen. Nu alle zalen gesloten zijn geven enkele meesterpianisten huisconcerten via een live-stream. Wij zijn Igor Levit en Boris Giltburg – beiden nog te horen geweest in de serie Meesterpianisten van dit seizoen – dankbaar dat zij hun muzikale ‘cri de coeur’ met ons willen delen.

Igor Levit LIVESTREAM
via Twitter https://twitter.com/igorpianist

Boris Giltburg LIVESTREAM via Twitter https://twitter.com/BorisGiltburg

 

Wij hopen u snel en in goede gezondheid terug te zien bij onze concerten.

Met vriendelijke groet,

Marco Riaskoff

Managing Director

Riaskoff Concert Management