Wij feliciteren Lexus, want zij zijn voor de  de 8e keer uitgeroepen tot  ‘betrouwbaarste automerk van het jaar’ met een “golden bar”!  J.D. Powers is al dertig jaar een begrip op het gebied van betrouwbaarheidsonderzoeken in de autowereld. Ook de meesterpianisten voelen zich veilig en comfortabel in een Lexus.

Samenwerking met concertreeks van vermaarde toppianisten.

Lexus is een samenwerking aangegaan met de serie Meesterpianisten, een concertreeks van wereldberoemde pianisten die plaatsvindt in de Grote Zaal van het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam en die in 1987 door impresario Marco Riaskoff is gestart. De bekendmaking hiervan vond plaats bij aanvang van het vijfde concert van het seizoen met de Russische meesterpianist Arcadi Volodos in de hoofdrol.

Bezoekers van het vijfde concert – op zondagavond 16 december jongstleden – werden bij de toegang tot Het Concertgebouw als het ware verwelkomd door de Lexus ES, een nieuwe luxe premium sedan.

Rijdend concertgebouw
Dat juist de pianist Arcadi Volodos bij de aankondiging van de samenwerking tussen Lexus en de serie Meesterpianisten optrad, was zeer aangenaam, aldus Friso Verschoor van Riaskoff Concert Management dat de concertreeks organiseert. “Hij werkt vanuit de stilte, iets waar Lexus ook om bekendstaat. Toen we op zoek gingen naar een nieuwe mobiliteitspartner, dachten we daarom direct aan Lexus. Maar ook vanwege het artistieke karakter van het merk. Een merk dat zich hierdoor op bijzondere wijze onderscheidt van andere topmerken. En dan is er natuurlijk nog dat fantastische geluid van de audio-installatie in een Lexus. Wat dat betreft is een Lexus een rijdend concertgebouw. We kijken dan ook uit naar een langdurige samenwerking.”

Absolute topkwaliteit
Heiko Breilmann – directeur Lexus Nederland – noemt de absolute topkwaliteit van zowel Lexus als de serie Meesterpianisten een belangrijk argument voor de samenwerking. “Wat ons betreft de ultieme match. En uiteraard ook vanwege de uitzonderlijk hoge geluidskwaliteit van Mark Levinson, het toonaangevende audiomerk dat in de auto-industrie exclusief met Lexus samenwerkt. We leveren binnenkort twee exemplaren van de nieuwe Lexus ES aan Riaskoff Concert Management voor het vervoer van meesterpianisten tijdens hun tournees en rondom de concerten in Het Concertgebouw. En laat nou net in deze ES het allerbeste audiosysteem te zitten dat Mark Levinson ooit voor Lexus ontwikkelde. Met maar liefst zeventien speakers die zich allemaal op oorhoogte van de inzittenden bevinden. Dat is uniek op de markt.”

 

bron: Lexus Media Center